Hello world!
martie 15, 2018
coronavirus si aer conditionat

coronavirus si aer conditionat

CONSILIUL DE AER CONDITIONAT A EMIS O INFORMARE

Firmă LOCALĂ DE MONTAJ AER CONDITIONAT DESPRE COVID-19

Recomandam revizia aparatului de aer conditionat, acesta trebuie curatat si igienizat de o firma specializata inainte de a fi folosit in sezonul cald.

Preocuparea pentru potențialul coronavirusului de a se răspândi prin sistemele de aer condiționat, ceea ce le face nesigure de utilizat, crește temeri inutile spune Will Overton de la Vectis Refrigeration.

Un exemplu în acest sens este un incident raportat pe scară largă din Singapore, care sugerează că „urme de virus” au fost găsite într-un „canal de aer conectat la camera unui pacient” care a fost pozitiv pentru virus. Acest lucru a speculat că concluzia naturală a fost virusul transferat prin aerul care curge prin canal, dar acest lucru nu a luat în considerare probabilitatea ca cineva să fi atins pur și simplu grila de evacuare și să lase o urmă de virus acolo.

„Rapoartele coronavirusului răspândite de sistemele de climatizare sunt„ dezinformare ”, nu se bazează pe dovezi științifice și sunt luate în mare parte din context.

„Isteria creată de acest lucru nu îi ajută pe cei care încearcă să ajungă în întâmpinarea realității a unei situații grave”.

Refcom, organismul de certificare a gazelor naturale din Marea Britanie, a emis o declarație pentru a combate ceea ce vede ca fiind dezinformare, ca răspuns la membrii săi, cum ar fi Vectis Refrigerare, care primesc apeluri de la clienții în cauză, întrebându-le dacă sistemele lor de aer condiționat pot fi utilizate în siguranță cu actualul COVID -19 alertă în Marea Britanie.

Sfatul nostru este acela că, în timp ce un sistem de ventilație curat este o parte esențială a unei clădiri sănătoase în orice moment, întreprinderile și organizațiile cu sisteme de climatizare ar trebui să revizuiască cel puțin procedurile curente și starea de curățare cu furnizorul lor de întreținere – sau să apeleze la firme de service aer conditionat pentru sfat.

În cazul în care au fost confirmate cazuri de Coronavirus Covid-19, se recomandă curățarea și sterilizarea sistemelor de ventilație la nivelurile de bune practici ale industriei, ca măsură preventivă în acest timp. În timp ce situația se schimbă rapid, aceste recomandări se bazează pe cele mai bune sfaturi disponibile în prezent. Ca întotdeauna, site-urile guvernamentale și NHS ar trebui consultate pentru orice schimbare rapidă a situației.

Sisteme de aer conditionat și climatizare – COVID-19

În prezent, nu există dovezi că Coronavirus (Covid-19) este transmis în aer, virusul pare să se răspândească prin picături și contact direct cu suprafețele și obiectele contaminate.

Cu toate acestea, ca în cazul oricărui sistem de climatizare, proiectarea și întreținerea sunt esențiale pentru performanțele sale și pentru sănătatea / bunăstarea ocupanților clădirii.

Cercetările sugerează că umidificarea crescută are un impact mare asupra reducerii transmiterii unui virus aerian, la fel și nivelul filtrării în cadrul unui sistem de ventilație.

Vă recomandăm ca spațiul de aer să fie furnizat cu aer curat sau tratat corespunzător cu aer curat proaspăt și să se mențină în mod regulat orice sistem de manipulare / condiționare a aerului instalat.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la sistemul dvs., contactați.

Call Now Button