Oferim servicii montare aer conditionat sector 2

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Montare aer conditionat sector 2 rapid si ieftin pentru racire aer si incalzire cu aer conditionat

Aparatul de aer conditionat este azi unul din cele mai importante echipamente dintr-o locuinta, de nelipsit in special in timpul lunilor caniculare de vara. Daca tot ati facut o astfel de investitie pentru caminul si familia dumneavoastra, este important sa acordati in continuare atentie operatiunilor de montare aer conditionat sector 2.

Nu incercati sa faceti instalarea pe cont propriu, pentru ca acest lucru va poate aduce o serie de neplaceri. In schimb, lasati instalarea aparatului de aer conditionat pe mana profesionistilor si totul va fi realizat in mod corect, ieftin si rapid.

Unde trebuie montat aerul conditionat?

Prima si cea mai importanta intrebare legata de montare aer conditionat sector 2 este legata de pozitia corecta pentru amplasarea echipamentului. Pentru ca de obicei unitatea interioara se monteaza la nivelul peretelui si se fixeaza cu dibluri, nu va permiteti sa gresiti in alegerea celei mai bune locatii de prima data. Pentru a evita acest lucru si alte neplaceri asociate cu alegerea necorespunzatoare a locului de fixare a unitatii, va sugeram sa ne contactati pe noi, una din cele mai bune firme de montaj aer conditionat Bucuresti.

Avem experienta larga in montare aer conditionat cu kit de montaj aer conditionat, indiferent de marca, model si tip. Stim exact unde sa montam perfect aparatul de aer conditionat intr-un apartament (la bloc, la etaj, la vila, in living, bucatarie etc), folosim cele mai bune scule pentru montaj aer conditionat pentru acest lucru, stim cum sa respectam regulile specificate de fiecare producator in parte, ca sa va puteti bucura de garantia primita la achizitionarea aparatului.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Reguli elementare de care vom tine cont pentru montare aer conditionat sector 2

Unde se monteaza aerul conditionat in apartament? La ce inaltime se monteaza aerul conditionat? La ce distanta se poate monteaza aerul conditionat?

Vom alege cea mai buna pozitie astfel incat:

  • aerul nu va bate perpendicular pe corpul membrilor familie si mai ales in zona capului (acest lucru poate duce la probleme de sanatate)
  • in cazul unui apartament, vom prioritiza climatizarea sufrageriei si apoi a dormitoarelor (acolo unde este posibil)
  • daca se poate, vom amplasa aerul astfel incat fluxul de aer sa fie indreptat spre sursa de caldura (ferestre)
  • vom tine cont de preferintele dumneavoastra si va vom oferi sfaturi tehnice clare pentru a lua impreuna cea mai buna decizie, care sa va avantajeze.

Reguli montare aer conditionat si instructiuni montare aer conditionat din punct de vedere tehnic

Aceste reguli sunt specificate de obicei de toti producatori:

  • partea superioara a unitatii interioare trebuie sa se afle la circa 8 – 10 cm de tavan (de preferat 20 – 30 cm)
  • pozitia aleasa trebuie sa permita aparatului sa emita un flux de aer uniform
  • inaltimea aleasa trebuie sa fie potrivita pentru a raci/ incalzi incaperea cat mai repede si cat mai eficient
  • prima data se monteaza unitatea interioara, la nivelul peretelui, in pozitie orizontala

Mai multe sfaturi montare aer conditionat

  • circuitul frigorific dintre unitatea interna si cea externa nu trebuie sa fie mai mare de 7 m daca echipamentul este unul clasic sau 15 m daca este vorba de un aparat Inverter
  • cand se da gaura in peretele exterior pentru a permite introducerea traseului frigorific, acest lucru nu trebuie sa aduca atingere structurii de rezistenta a cladirii, grinzilor sau elementelor de baza ale constructiei.
  • tubul de evacuare de condens trebuie sa respecte o inclinatie minima, in caz contrar fiind obligatorie o pompa de condens.
  • de obicei se evita ca unitatea exterioara sa fie instalata spre sud, acolo unde soarele bate puternic, acest lucru oferind un randament mai bun aparatului de aer conditionat.
  • in montarea unitatii externe vom lua in calcul ca distanta minima de perete sa fie de circa 10 – 15 cm, pentru ca circulatia aerului sa se realizeze mai usor si condensatorul sa raceasca mai eficient.
  • vom calcula o diferenta de nivel de maxim 5 metri intre racordurile tuburilor freon din unitatea interioara unde trebuie montat aerul conditionat, respectiv cea exterioara.

Servicii profesionale montare aer conditionat sector 2

Dupa cum observati, procesul de montare aer conditionat bloc, montare aer conditionat la etaj sau casa este unul minutios si complex, care presupune efectuarea mai multor calcule si respectarea mai multor exigente.

Pentru a va asigura ca totul este realizat conform producatorului si ca aparatul va performa la capacitatea sa cea mai buna, contactati-ne pentru instalare aer conditionat si montare aer conditionat pret avantajos. Suntem una din cele mai bune firme de montare aer conditionat. Avem autorizatie in domeniu si tehnicieni foarte bine pregatiti.

Aveti mai multe intrebari despre cat costa montaj aer conditionat si cat dureaza montarea aerului conditionat? Contactati-ne si va vom raspunde.

0786 457 438