Reparatii placi electronice aer conditionat

Drumul meu pana la Dvs este contracost 100 lei, cine caută informații gratuite sunt liberi sa caute mai departe! Nu mă deranjati inutil dacă nu sunteți pregătiți financiar pentru reparații care pot costa 700 lei indiferent de problema.

Reparatii aparate de aer conditionat cu probleme electrice

 

Aparatele de aer conditionat au la baza o placa electronica ce se poate defecta in anumite circumstante. Cand acest lucru se intampla, nu trebuie neparat sa aruncati aparatul de aer conditionat, pentru ca placa se poate repara. Noi facem reparatii la nivel de placa electronica si va puteti baza pe noi daca aveti o astfel de problema.

Daca aparatul de ar conditionat nu mai porneste, ne puteti suna pentru reparatii placi aer conditionat.

Uneori se intampla ca aparatul de aer conditionat sa nu mai porneasca dintr-o data. Alteori, el ofera indicii ca ceva nu este in regula, dar daca ignorati aceste indicii, problema se agraveaza atat de mult inca aparatul nu mai porneste deloc intr-o zi. In realitate, sunt foarte multe cauze care pot determina nefunctionarea aparatului, iar una din ele se refera la defectiunea pe placa electronica.

Suntem electronisti experti pe tot ce inseamna reparatii placa de baza aer conditionat si facem interventii minutioase la nivel de placa de baza, pentru orice marca si model de unitate. 

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Electronist aer conditionat pret avantajos

Situatii in care puteti avea nevoie de un specialist pentru reparatii placi electronice aer conditionat:

 • unitatea de aer conditionat nu mai raspunde la comenzi
 • pe unitatea interioara a aparatului de aer conditionat se afiseaza o eroare
 • aparatul de aer conditionat nu mai disperseaza aer
 • un miros de cablu incins vine de la aparatul de aer conditionat (sau miros de fum)
 • observati ca atunci cand este in functiune, aparatul de aer conditionat emite niste zgomote foarte ciudate
 • luminile led de la aparatul de aer conditionat se aprind si se sting intermitent
 • verificati telecomanda, aceasta functioneaza, insa aparatul nu raspunde la controale
 • unitatea interioara porneste, dar unitatea din exterior nu porneste
 • aparatul porneste pentru cateva minute dupa care se opreste singur
 • tevile de freon sunt calde si chiar daca aparatul de aer conditionat porneste, el nu raceste suficient de bine incaperea
 • cand porniti aparatul din telecomanda, dintr-o data sigurantele sar
 

Toate acestea sunt indicii care arata ca placa electronica a aparatului de aer conditionat este afectata si necesita verificare, reparare.

Cand se intampla unul din aceste lucruri, este important sa va opriti si sa nu mai incercati sa fortati functionarea aparatului. Este clar ca ceva nu este in regula si trebuie sa apelati cat de urgent la un expert in reparatii placi electronice pentru aer conditionat. Noi va putem ajuta si avem experienta indelungata in reparatii placi de baza, ceea ce inseamna ca interventiile noastre sunt complete, corecte si punctuale.
Aparatul de aer conditionat este o investitie de care merita sa aveti grija pentru ca va ofera confortul de care aveti nevoie in special in timpul lunilor de vara. Fie ca telecomanda nu mai raspunde la comenzi sau aparatul de aer conditionat da semne majore de defectiune, sunati-ne si ne vom deplasa oriunde in Bucuresti pentru diagnosticare si interventii cu succes. 

Sunati pentru reparatii placa electronica aer conditionat

Citeste informatii utile despre reparatii aer conditionat, incarcare freon si curatare igienizare despre marca de aer conditionat care te intereseaza!