Cum se efectueaza montaj aparate aer conditionat

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Serviciu profesional dedicat pentru montare aer conditionat

Beneficiaza de serviciul dedicat de montare aer conditionat. Echipa noastra va ofera calitate profesionala la montaj si preturi accesibile

Aparatura de climatizare, indiferent de capacitatea in BTU, trebuie sa beneficieze de manopera profesionala de montare aer conditionat. Instalarea in regie proprie nu este recomandata, in special cand unitatea exterioara este pozitionata la inaltime mare fata de sol.

Echipa a conceput un program de montare aer contionat care include manopera si materialele consumabile profesionale pentru instalarea de climatizoare in spatiul rezidential sau comercial.

Fiecare etapa de lucru, precum si modalitatea si timpul corect pentru utilizarea aparaturii specifice sunt norme pe care tehnicienii le respecta la fiecare montare aer conditinat. Scopul nostru este sa va predam spre utilizare un echipament cu parametri si performante 100% identice cu cele descrise de producator in fisa tehnica.

Abordarea pentru serviciul de montare aer conditionat include si consultanta de specialitate in legatura cu cea mai buna pozitionare a echipamentului (locul de instalare pentru ambele unitati).

La numarul de telefon puteti programa interventia de montaj aer conditionat. Cu aceasta ocazie veti fi informati si despre costul acestui serviciu. Acest cost ramane neschimbat atat timp cat detaliile primare oferite raman aceleasi la sosirea echipei ClimServ.

Specialisti in operatiuni dedicate de montare aer conditionat.

Performanta si corectitudinea ne caracterizeaza in toate operatiunile de montare aer conditionat. Tehnicienii lucreaza profesionist pentru dumneavoastra.

Perfectionarea in aceasta activitate de montare aer conditionat este o masura continua pe care tehnicienii echipei si-o asuma in mod curent. Studierea detaliilor tehnice de montaj pentru diferite echipamente de climatizare se face in mod frecvent pentru ca producatorii ofera specialistilor in montare aer conditionat amanunte pentru acest asepct.

Datorita faptului ca suntem interesati ca perfomanta climatizoarelor montate sa fie maxima, am ales sa folosim exclusiv materiale, scule si dispozitive profesionale. Un aparat de aer contionat montat exemplar va fi un aparat care consuma putin si se defecteaza foarte rar.

Pasii de lucru sunt respectati cu mare acuratete pentru ca stim ca orice eroare conduce direct la o functionare precara. Experienta echipei in montare aer conditionat exclude orice neplacere ulterioara din acest punct de vedere. La finalizarea fiecarui montaj avem in plan o verificare amanuntita a climatizorului si va oferim primele informatii despre cum sa-l utilizati corect.

In plus, va recomandam ca periodic sa apelati la tehnicienii pentru etape normale de igienizare aer conditionat, curatare aer conditionat, sau cand este necesar reparatii aer conditionat.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Aici gasesti tehnicieni calificati in montare aer conditionat.

Completati perfomantele noului climatizor cu serviciul de montare aer conditionat realizat de. Aparatura si manopera profesionala sunt atuul nostru.

Intre serviciile de specialitate oferite de noi, cel de montare aer conditionat ocupa un loc distinct. Motivul este intemeiat pentru ca aceasta manopera profesionala este complexa si necesita cunostinte in mai multe domenii. Tehnicienii nostri sunt acreditati si calificati sa lucreze manopere din domensiul instalatiilor frigorifice, instalarii de dispozitive mecanice si instalatii electrice.

In aceste conditii etapele de lucru pentru montare aer conditionat presupun folosirea de aparatura si dispozitive dedicate pentru fiecare parte a instalarii climatizorului. Succesiunea etapelor o veti regasi in sectiunea Montare aer conditionat. Am ales sa va prezentam acesti pasi de lucru pentru a intelege importanta si complexistatea acestei manopere.

Daca inainte de programarea seviciului de montare aer conditionat aveti orice fel de nelamurire, contactati-ne! Suntem atenti la fiecare apel. Un tehnician va fi oricand pregatit sa va ajute cu detalii si sfaturi ce pot fi utile inainte de sosirea echipei pentru montare aer conditionat.

Cu aceasta ocazie puteti afla ca echipa noastra va ofera sercicii complete post montare aer conditionat legate de:

 • Igienizare aer conditionat
 • Curatare aer conditionat
 • Reparatii aer conditionat
 • Incarcare freon aer conditionat
 • Mentenanta periodica aer conditioant

Aici gasiti serviciul de montare aer conditionat profesionala.

Functionarea perfecta a climatizorului va depide direct de calitatea serviciului de montare aer conditionat va trimite o echipa de montaj calificata.

Procesul de montare aer contionat trebuie sa fie precedat de alegerea echipamentului potrivit cu locatia si modul de utilizare. Daca nu aveti informatii clare in acest sens, ne puteti solicita sprijin in alegere. Cand apelati la pentru montaj ar fi excelent ca si sistemul de climatizare sa fie corect ales pentru locatia in care va fi folosit. Va prezentam in continuare cele mai importante criterii in alegerea climatizorului:

 • Zona climatica in care va fi folosit.
 • Orientarea cardinala a incaperii unde se realizeaza montajul.
 • Daca incaperea este termoizolata (pereti si ferestre).
 • Numarul maxim de persoane care acceseaza camere frecvent.
 • Densitatea de echipamente electronice, electrocasnice, tipul iluminarii, pentru stabilirea impactului caldurii radiate.

Daca aceste criterii sunt respectate, atunci capacitatea in BTU isi va face datorita si echipa este pregatita pentru montaj aer conditionat. Iata care sunt etapele principale incluse in acest serviciu:

 • Stabilire loc de montare pentru unitatea interioara si cea exterioara.
 • Stabilirea unghiului de inclinare al unitatii interioare pentru drenarea gravitationala a apei ce provine din condensare. Aceasta unitate se monteaza usor inclinata spre peretele exterior. Inclinarea unitatii nu reprezinta un defect de montaj.
 • Strapungerea peretelui exterior pentru trecerea pachetului cu conducte frigorifice, tubulatura de scurgere a apei si alimentare cu energie electrica. Si aceasta strapungere este realizata inclinat.
 • Montarea consolelor pentru unitatea exterioara.
 • Montarea unitatii exterioare pe console.
 • Manufacturarea traseului descris anterior.
 • Realizarea capetelor de conectare a traseului frigorific (bercuire) si montarea traseului la ambele unitati.
 • Realizarea conectarii electrice intre unitatea interioara si cea exterioara.
 • Conectarea pompei de vacuum pentru un timp egal cu specificatiile producatorului aparatului de aer conditionat. Timpul variaza in functie de lungimea traseului si de conditiile de umiditate atmosferica la momentul montajului.
 • Verificarea etanseitatii conexiunilor frigorifice si testarea presiunii in instalatie.
 • Proba de functionare generala.
 • Consultanta primara oferita utilizatorului despre cum se foloseste aparatul.

Fiecare dintre acesti pasi de lucru impun atentie si rigurozitate. Tehnicienii sunt pregatiti profesional sa realizeze o montare aer conditionat excelenta!

Montare aer conditionat pentru un pret calculat corect.

Pentru serviciul de montare aer condiționat stabileste pretul in corelare stricta cu materialele consumabile utilizate si manopera profesionala realizata.

Pretul pentru aceasta manopera poate sa difere in functie de mai multe criterii pe care le prezentam in continuare:

 • Montare pentru o instalatie de climatizare monosplit.
 • Montare pentru un sistem de climatizare multisplit.
 • Montarea mai multor echipamente de climatizare in aceeasi locatie.
 • Necesitatea strapungerii a mai mult de un perete sau prelungirea traseului frigorific peste limita de 3 metri.
 • Manoperea de mascare la interior a traseului frigorific.

In aceste conditii pretul va fi comunicat imediat ce initiati programarea pentru montare aer conditionat. Va informam deasemenea ca in situatia in care instalarea aparaturii de climatizare ar putea sa puna in pericol la interior sau in exterior persoane, echipa va refuza instalarea. Acest aspect se refera la starea sau calitatea peretilor care sustin unitatile aparatului de aer conditionat.

Pentru amanunte in detaliu si pentru stabilirea zilei si orei pentru montare aer conditionat apelati-ne oricand.

Dupa realizarea montajului, va recomandam sa va informati despre cum puteti mentine in siguranta utilizarea climatizorului. Amanunte importante sunt descrise in paginile ce trateaza Igienizare aer conditionat si Curatare aer conditionat.

0786 457 438