Oferim servicii montare aer conditionat sector 4

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Oferim servicii instalare aer conditionat si montare aer conditionat sector 4 Bucuresti

V-ati cumparat un aparat de aer conditionat nou de racire aer pentru prima data sau poate doriti sa inlocuiti un aparat existent cu unul mai performant. Felicitari pentru achizitie! Urmatorul pas este sa gasiti una din cele mai bune firme de montaj aer conditionat Bucuresti care sa va ajute cu servicii instalare aer conditionat.

Gratie experientei pe care o avem in domeniu, va putem ajuta indiferent de aparatul de aer conditionat pe care il aveti (standard, portabil, indiferent de brand sau model). De asemenea, daca aveti anumite cerinte in ceea ce priveste montarea aparatului de aer conditionat (unde se monteaza aerul conditionat in apartament), vom tine cont de acestea, dar va vom si consilia in ceea ce priveste respectarea regulilor tehnice de instalare.

Cat dureaza montarea aerului conditionat sector 4 Bucuresti?

Acest lucru depinde de cativa factori cum ar fi circuitul de tras, la ce distanta se poate monteaza aerul conditionat si particularitatile spatiulul dumneavoastra. Dar, in medie, operatiunea de montare aer conditionat dureaza cam 2 – 3 ore.

Ce scule pentru montaj aer conditionat si consumabile vom folosi?

Pentru a instala in mod corespunzator un aer conditionat, noi vom veni la dumneavoastra cu tot necesarul de lucru si vom vedea unde trebuie montat aerul conditionat. Printre sculele si consumabilele pe care le vom avea la noi se pot numara:

 • bormasina cu percutie sau carota
 • statie recuperare refrigerant
 • detector refrigerant
 • pompa de vid
 • surubelnite, dibluri, scara
 • echipament de protectie adecvat.
Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Cat costa montaj aer conditionat sector 4?

Trebuie sa stiti ca tarifele pentru montare aer conditionat bloc sau casa difera in functie de mai multe aspecte cum ar fi :

 • capacitatea exprimata in BTU a aparatului de aer conditionat pentru racire aer
 • tipul aparatului de aer conditionat (unele au anumite particularitati speciale de montare aer conditionat la etaj)
 • la ce inaltime se monteaza aerul conditionat
 • unde trebuie montat aerul conditionat
 • tipul de montare pe care il alegeti
 • daca aveti kit de montaj aer conditionat

Ceea ce va putem garanta este ca la noi veti gasi preturi rezonabile pentru montare aer conditionat sector 4. De asemenea, va asiguram de calitatea de exceptie pentru instalarea pe care o facem.

Daca alte firme de montaj aer conditionat Bucuresti fac acest lucru in mod superficial, noi acordam atentie fiecarui detaliu in parte pentru ca ne dorim sa avem clienti multumiti, pentru ca stim ca instalarea de calitatea a aerului este esentiala pentru randamentului acestuia si pentru ca lucram de multi ani in domeniu si avem expertiza de specialitate.

Ce inseamna kit de instalare aer conditionat sector 4?

Cand veti suna la noi pentru programare montare aer conditionat, va vom intreba daca aveti acest kit de instalare. Iata ce include acesta de obicei:

 • teava de cupru izolata (pentru circularea agentului de racire)
 • banda de matisat (pentru estetica traseului frigorific si protectia invelisului termic al tevilor din cupru)
 • cablu electric (pentru conexiunea dintre bornele de comanda si alimentare unitate externa, respectiv cu cea interna)
 • furtun pentru condens/ drenaj)

Reguli si sfaturi montare aer conditionat sector 4

Din fericire, in momentul in care ne alegeti pe noi pentru montare aer conditionat pret avantajos, dumneavoastra nu trebuie sa va mai faceti grij cu privire la cunoasterea si respectarea acestor reguli in domeniu. Producatorii de aer conditionat specifica in mod clar in termenii de garantie ca instalarea sa se faca de catre o firma autorizata tocmai din aceste considerente.

Pentru a monta perfect aparatul de aer conditionat, vom inspecta spatiul de care dispuneti, vom lua in considerare preferintele dumneavoastra in amplasarea aparatului, vom face masuratorile necesare si in cele din urma vom alege cea mai buna locatie pentru unitatea interioara, respectiv pentru cea exterioara.

Vom tine cont de mai multi factori care implica sanatatea membrilor familiei, eficienta aparatului de aer conditionat, functionarea optima a echipamentului, precum si rezistenta acestuia pe termen lung.

Montare aer conditionat bloc sector 4

Fie ca locuiti la bloc, fie ca locuiti intr-o casa din sectorul 4 Bucuresti, va puteti baza pe noi pentru interventii si instructiuni montare aer conditionat corecte, indiferent de capacitate, brand si model. Sunati-ne pentru a programa acum montarea aparatului si vom ajunge la dumneavoastra cu tot ceea ce este necesar pentru a efectua lucrarea de cea mai buna calitate.

0786 457 438