Oferim servicii montare aer conditionat sector 1

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Montarea aparatelor de aer conditionat este o operatiune de o complexitate majora care trebuie realizata conform instructiunilor producatorului, de catre specialisti certificati in instalare aer conditionat. In caz contrar, riscati sa pierdeti garantia aparatului, daca acesta nu este montat respectand regulile in domeniu si directiile producatorilor de echipamente climatice (pentru racire/ incalzire cu aer conditionat).

Daca aerul de conditionat nu este montat corespunzator, acesta nu va functiona eficient si nu veti sti de ce se intampla acest lucru. De aceea, va indemnam sa contactati specialistii nostri certificati in domeniul sistemelor de climatizare si montare aer conditionat pret avantajos pentru a va asigura ca montarea aparatului de aer conditionat se face in mod corect.

Reguli montare aer conditionat pentru racire aer sector 1 Bucuresti

Inainte de instalarea propriu zisa a unitatii interioare, tehnicienii nostri vor evalua cu atentie spatiul pe care doriti sa-l raciti cu ajutorul echipamentului. Acest lucru este esential pentru ca pozitia unitatii interioare influenteaza eficienta fluxului de aer in camera.

Detalii despre unde trebuie montat aerul conditionat

Acestea sunt cele mai importante reguli montare aer conditionat pentru unitatea interioara:

Unde trebuie montat aerul conditionat - unitatea exterioara?

Aceasta a doua parte a unui aparat de aer conditionat trebuie instalata la nivelul peretelui, aproape de ferestre, dar fara a le acoperi. Este important ca ulterior tehnicienii care stiu la ce inaltime se monteaza aerul conditionat si ce inseamna kit instalare aer conditionat sa poata accesa usor unitatea centrala pentru operatiuni de curatare, intretinere sau mici reparatii.

Exista chiar si o regula de asezare a furtunului de evacuare. In primul rand, pozitia dintre cele doua unitati principale, interioara si exterioara, trebuie calculata astfel incat sa se incadreze in lungimea furtunului din pachet. Apoi, furtunul trebuie dispus oblic fata de unitatea exerioara.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Contactati una din cele mai bune firme de montaj aer conditionat Bucuresti

In functie de modelul aparatului, vom folosi dibluri pentru fixare la nivelul peretelui sau va vom ajuta sa gasiti cea mai potrivita pozitie pentru amplasarea echipamentului pe balcon ori terasa.

Avem experienta vasta in montare aer conditionat sector 1 cu kit de montaj aer conditionat, iar prin mana noastra au trecut zeci de modele si branduri de echipamente de climatizare, asa incat puteti avea deplina incredere ca vom lua cea mai buna decizie de instalare si in cazul dumneavoastra. Practic nu exista un model de aer conditionat pe care sa nu-l putem monta. Cunoastem cele mai bune sfaturi montare aer conditionat si stim unde se monteaza aerul conditionat in apartament. Va vom ajuta cu tot ce e nevoie.

Ce scule pentru montaj aer conditionat folosim?

Daca ne contactati pentru montare aer conditionat sector 1 vom veni la dumneavoastra cu propria noastra trusa de instrumente necesare pentru montaj. Folosim doar scule potrivite pentru a realiza montajul rapid, in siguranta, corect si usor.

Pentru masuratori avem ruleta, nivela si creion, pentru a face gaura de trecere prin perete vom folosi masina de gaurit si acolo unde este nevoie un circular sau dalta cu ciocan. Alte scule pe care le vom avea la noi pentru a ne asigura ca putem monta aerul conditionat in timp util sunt acestea: chei tubulare, cleste, surubelnite, pompa de vid, echipamente de protectie si chiar scara.

De ce aveti nevoie de specialisti pentru montare aer conditionat sector 1?

Instalarea unui aparat de aer conditionat presupune realizarea unor conexiuni frigorifice foarte importante. Apoi, cei mai multi producatori specifica faptul ca garantia aparatului se poate pierde daca montajul nu a fost efectuat de o firma autorizata in sisteme de climatizare.

In fine, desi la prima vedere pare usor sa montezi un aparat de aer conditionat si va plac proiectele de bricolaj, exista multe detalii importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand instalati echipamentul.

Orice abatere cat de mica poate influenta negativ eficienta aparatului, poate duce la defectiuni si la dificultati in stabilirea legaturilor frigorifice. Lasati deoparte toate aceste incertitudini si alegeti sa ne contacti pentru montare aer conditionat bloc si casa, montare aer conditionat la etaj.

Pentru mai multe detalii despre cat costa montaj aer conditionat, cat dureaza montarea aerului conditionat, la ce distanta se poate monteaza aerul conditionat si instructiuni montare aer conditionat va rugam sa ne contactati.

0786 457 438