Ce facem dupa ce am instalat un aparat de aer conditionat

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Drepturile si obligatiile clientului – dupa 2 ani ce trebuie facut?

Apeleaza la revizie aer conditionat Bucuresti, cel mai bun site de curatare si igienizare aer conditionat! 100% firma care face treaba buna, profesional, nu fac mizerie in casa, poarta masca si protectie incaltaminte de unica folosinta!

Dupa instalarea aparatului de aer conditionat va fi nevoie de o intretinere periodica, pentru ca totul sa functioneze in cele mai bune conditii.

Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai da randament, inseamna ca este timpul pentru o verificare din partea specialistilor.

Datorita faptului ca la toate aparatele de aer conditionat, conexiunile frigorifice intre unitati se efectueaza prin strangere mecanica cu ajutorul piulitelor olandeze, acestea in timp pot sa se detensioneze si drept urmare apar mici pierderi de freon.

Aceste pierderi sunt greu sesizate de catre utilizator pentru ca aparatul de aer conditionat nu isi modifica parametrii de functionare prea mult.

In timp aparatul de aer conditionat incepe sa functioneze lent sau necorespunzator din cauza lipsei de lichid de racire si necesita o reumplere freon.

Noi verificam aparatul de aer conditionat cu detector de freon in vederea depistarii scurgerilor de freon. Dupa verificare si reparatie aparatul de aer conditionat se va incarca cu freon.

Operatiuni standard incluse:

  • Verificarea instalatiei sub presiune cu detector de freoni si cu manometru pentru identificarea sursei de piedere a freonului.
  • Remedierea fisurii pe unde s-a produs pierderea de freon.
  • Ne asiguram ca nimic nu impiedica buna ventilare a unitatii interioare si a unitatii exterioare.
  • Completare cu freon in cazul constatarii unor pierderi mici de freon sau inlocuire freon.
  • Masurarea eficientei aparatului de aer conditionat.

De regula, incarcarea cu freon se face dupa fiecare iarna sau dupa perioadele in care aparatul de aer conditionat nu este utilizat.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Zonele cu transport inclus pentru serviciul de verificare/ incarcare cu freon, standard sunt:

Serviciul de Igienizare / Curatare aparat de aer condiționat

Daca compresorul unitatii exterioare nu mai porneste, inseamna ca trebuie incarcat cu freon? Aparatul porneste, ventilatorul unitatii ext porneste. Acest serviciu include si si acest lucru? Fata de operatiile standard incluse anume: Operatiuni standard incluse: • Verificarea instalatiei sub presiune cu detector de freoni si cu manometru pentru identificarea sursei de piedere a freonului. • Remedierea fisurii pe unde s-a produs pierderea de freon. • Ne asiguram ca nimic nu impiedica buna ventilare a unitatii interioare si a unitatii exterioare. • Completare cu freon in cazul constatarii unor pierderi mici de freon sau inlocuire freon. • Masurarea eficientei aparatului de aer conditionat.

Serviciul de Igienizare / Curatare aparat de aer condiționat

Termeni si conditii pentru executarea serviciului

Termenul pentru efectuarea serviciului este de 1-3 zile lucratoare de la data achizitiei serviciului (termenul se refera la zile lucratoare si se calculeaza incepand cu ziua lucratoare, urmatoare achizitiei serviciului)

Procesul de igienizare/curatare presupune urmatoarele etape:

Curatare filtre praf prin spalare cu solutii speciale care elimina bacteriile si mirosurile neplacute;Curatare tavita condens, eliminare bacterii, mucegai si mirosuri din unitate interna prin folosirea de spray-uri sau solutii special, folosite la igienizarea aparatelor frigorifice;Curatare condensator unitate externa daca este cazul, de praf sau frunze, prin suflarea cu aer;Aceste operatiuni pot implica demontarea partiala a carcasei/capacului unitatii interne si externe.

0786 457 438