Oferim servicii montare aer conditionat sector 3

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Servicii de Montare aer conditionat sector 3, Bucuresti

Stiti ca nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a unui aparat de aer conditionat este cauzata de multe ori din cauza instalarii necorespunzatoare?

Desi la prima vedere acesta pare un proiect simplu pe care oricine il poate realiza, in realitate aveti nevoie de un tehnician profesionist de la o firma autorizata pentru a va asigura ca aparatul de aer conditionat va fi amplasat in cea mai buna pozitie din camera, la inaltimea corecta, astfel incat sa fie eficient si sa nu afecteze sanatatea membrilor familiei.

Puteti conta pe noi pentru servicii montare aer conditionat sector 3 cu kit de montaj aer conditionat, unde trebuie montat aerul conditionat, montare aer conditionat pret bun.

Unde se monteaza aerul conditionat in apartament?

In alegerea cele mai bune pozitii pentru aparatul de aer conditionat – unitatea interioara, vom tine cont de o serie de reguli tehnice si masuratori obligatorii. Cu toate acestea, vom fi atenti si la preferintele dumneavoastra.

Uneori se poate intampla ca clientul sa doreasca instalarea unitatii interioare, cu scule pentru montaj aer conditionat, pe hol, dar acest lucru nu este recomandat din mai multe puncte de vedere. In afara de acest sfat, vor fi multe altele pe care vi le vom oferi pentru ca in final aparatul de aer conditionat sa fie amplasat in cea mai bune locatie.

Recomandari montare aer conditionat bloc si montare aer conditionat la etaj sector 3

Conform celor mai bune practici de montare aer conditionat, vom instala unitatea interioara in functie de la ce inaltime se monteaza aerul conditionat si:

  • punctele cardinale
  • timpul pe care il petreceti in incapere
  • sensibilitatea sau predispozitia persoanelor la alergii

La ce distanta se monteaza aerul conditionat?

De asemenea, vom tine cont de unde trebuie montat aerul conditionat:

  • aerul dispersat sa nu bata spre persoanele din camera
  • deflectoarele sa directioneze curentul spre sursa de caldura
  • distanta minima fata de tavan sa fie de 8 – 10 cm
  • instalarea unitatii interioare sa fie spre partea superioara a peretelui (nu in mijloc)
  • asezarea unitatii interioare in pozitie orizontala (nu oblic sau vertical). Acest lucru este important pentru ca unitatea interioara este prevazuta cu o tava de condens care ajuta la evacuarea acestuia prin una din laterale, in functie de pozitionarea tevilor.
Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Sfaturi montare aer conditionat sector 3

In afara de pozitionarea unitatii interne care se face in casa, tehnicienii nostri vor avea grija sa aseze in mod corespunzator si unitatea externa. Pentru aceasta, se vor face unele calcule importante si va putem comunica detalii despre fiecare etapa pe care o realizam. Vom face o gaura in perete cu o carota, fara a perfora structura de rezistenta a constructiei (cum ar fi grinzile de exemplu).

Detalii instalare aer conditionat

In functie de spatiul dumneavoastra si locul in care vom aseza unitatea externa, gaura poate fi data prin perete sau chiar prin rama unui geam. De asemenea, se poate sa inlocuim un ochi mic de fereasatra cu panel si sa realizam gaura prin acesta.

Desigur, vom discuta impreuna cu dumneavoastra toate aceste aspecte, tinand cont de faptul ca orificiul creat sa fie un pic mai jos decat marginea unitatii interne. Din nou, facem acest lucru din rationament tehnic, pentru eficientizarea functionarii echipamentului de racire/ incalzire cu aer conditionat.

Firme de montaj aer conditionat Bucuresti pentru instalarea unitatii externe

Aceasta a doua componenta importanta a unui aparat de aer conditionat se monteaza in exterior, pe un perete (daca e vorba de un apartament sau casa cu etaj, de obicei) sau pe podea ori pe un balcon deschis. Exista si cazuri cand unitatea externa se poate prinde si de tavan cu o consola speciala.

Instructiuni montare aer conditionat pentru racire aer

In amplasarea unitatii externe, este important sa tinem cont de regula care spune ca distanta dintre unitatea externa si perete sa fie de cel putin 10 – 15 cm. Acestea sunt doar cateva detalii orientative de montare aer conditionat sector 3.

In realitate, cazurile sunt atat de diferite incat de fiecare data putem proceda in mod diferit. Din fericire, noi avem experienta in ce inseamna kit instalare aer conditionat si montare aer conditionat orice brand si orice, la bloc sau la case, pentru firme sau institutii, asa ca stim de fiecare data cum sa tinem cont de toate exigentele tehnice importante pentru a asigura cea mai buna eficienta pentru functionarea aparatului de aer conditionat.

Va intrebati cat costa montaj aer conditionat sau cat dureaza montarea aerului conditionat?

Contactati-ne!

0786 457 438