Oferim servicii montare aer conditionat sector 5

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Preturi bune montare aer conditionat sector 5 Bucuresti

Instalarea unui aparat de aer conditionat implica o serie de cunostinte de specialitate, experienta si expertiza. Nu degeaba producatorii de sisteme de climatizare specifica in mod clar in termenii de garantie ca instalarea acestor echipamente trebuie facuta de catre o firma autorizata in montare aer conditionat bloc sau casa, montare aer conditionat la etaj.

Sfaturi montare aer conditionat de la profesionisti

Nu stiti la ce inaltime se monteaza aerul conditionat? Noi va putem ajuta cu servicii montare aer conditionat sector 5 de calitate si la preturi avantajoase. Activam in domeniu de mai multi ani, avem o echipa de tehnicieni cu specializare in frigotehnie si instalare aparate de are conditionat si pana acum am notat zeci de modele, marci si tipuri diferite de aparate.

Ce include si ce inseamna kit instalare aer conditionat?

Cand sunati la noi pentru programare montare aer conditionat sector 5, va vom intreba daca la achizitia echipamentului ati primi kitul de instalare. Acest detaliu este important pentru ca dicteaza modul in care ne vom putea ocupa de instalarea propriu zisa a echipamentului.

Un kit de montaj aer conditionat se primeste de obicei in pachetul cu echipamentul cumparat si contine urmatoarele elemente:

 • traseu frigorific 3 m unitate interioara – unitate exterioara
 • tevi de cupru izolate
 • banda de matisat
 • cabluri electrice
 • furtun pentru drenare
 • console
 • elementepentru fixare
 • stercher schuko
 • element de trecere plastic pentru traseul frigorific

Ne vom folosi de toate aceste elemente pe care le aveti deja pentru a monta in mod corespunzator aparatul dumneavoastra de aer conditionat pentru racire aer.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Etape instalare aer conditionat si montare aer conditionat sector 5

Sunt foarte multe reguli si bune practici care trebuie respectate la montarea unui aparat de aer conditionat. In cele din urma, modul in care cele mai bune firme de montaj aer conditionat Bucuresti aleg sa efectueze aceste operatiuni poate face o diferenta uriasa dintre o montare de calitate si una superficiala. De aceea, este extrem de important sa alegeti una din cele mai bune firme de montare aer conditionat Bucuresti.

Iata ce presupune in mare instalarea unui aparat si cateva instructiuni montare aer conditionat:

 • pozitionarea unitatii interioare intr-un loc corespunzator (la ce distanta se monteaza aerul conditionat)
 • perforarea peretelui exterior pentru a lega unitatea interioara de cea exterioara
 • prinderea ferma a unitatii externe pe peretele exterior
 • invelirea traseului frigorific care poate avea maxim 3 metri
 • testarea functionarii aparatului de aer conditionat de racire aer

5 Reguli esentiale de montare aer conditionat pret avantajos sector 5

 1. traseul frigorific va avea standard 3 m. Daca este mai lung, conexiunea se poate face in mod special, cu ajutorul unor materiale suplimentare.
 2. Unde trebuie montat aerul conditionat? Unitatea interioara se amplaseaza orizontal, la nivelul peretelui, in partea superioara a peretelui, la o distanta corespunzatoare de tavan (minim 10 – 15 cm)
 3. Unde se monteaza aerul conditionat in apartament? Unitatea interioara se amplaseaza asa incat aerul sa nu bata direct spre membrii locatari, pentru ca acest lucru le pune in pericol sanatatea
 4. cand se da gaura in perete pentru conectarea celor doua unitati, NU se vor strapunge structurile de rezistenta ale constructiei
 5. Unde trebuie montat aerul conditionat? Unitatea exterioara trebuie asezata asa incat sa poata fi usor accesibila pentru eventuale interventii

Cat dureaza montarea aerului conditionat sector 5?

In medie, termenul este de 2 – 3 ore, dar el poate sa difere daca gradul de complexitate cere efectuarea unor operatiuni speciale.

Cat costa montaj aer conditionat sector 5 Bucuresti?

Preturile pentru montare pot sa difere in functie scule pentru montaj aer conditionat, de capacitatea si tipul aparatului de aer conditionat, de conditiile specifice de montare (de exemplu, daca traseul frigorific intre cele doua unitati trebuie sa fie mai mare de 3 metri) si chiar de preturile materialelor la un moment dat.

Ceea ce va putem garanta este ca lucram cu tarife transparente, rezonabile si corelate cu serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru preturile exacte de fiecare data va rugam sa ne contactati sau sa vizualizati pagina noastra de preturi actualizate.

0786 457 438