Instalare si montaj aparate aer conditionat

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Pentru instalare aer conditionat si montaj aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati in orice zi, inclusiv pentru urgente. Va oferim o gama diversificata de aparate de aer conditionat sau instalam aparatul pe care dvs. l-ati achizitionat din alta parte fara serviciul de insstalare. Garantam calitate si profesionalism, in orice conditii. Aici gasiti toate serviciile de care puteti fi interesati in acest domeniu, instalarea fiind facuta in scurt timp de cand ne contactati.

Un instalator aer conditionat trebuie sa aiba toata pregatirea necesara acestui domeniu, sa fie dotat cu aparatura performanta si cu absolut orice este nevoie. Atunci cand montez aer conditionat, eu sunt pregatit sa rezolv absolut orice problema poate aparea, oferind fiecarui client motive de satisfactie. Niciodata nu ma grabesc si rezolv totul cu promptitudine maxima. Vin in intampinarea nevoilor tuturor clientilor mei si ii ajut sa gaseasca mereu cele mai bune solutii.

Serviciul de montaj aer conditionat include si remedierea unor probleme pe care le poate avea un aparat de acest tip. Executam intreaga operatiune fara a lasa nimic nerezolvat si instalam orice aparat cu daune minime facute locuintei dvs. Ne place sa lucram in conditii de curatenie si ordine, asa ca din partea noastra nu veti avea in casa nicio urma de murdarie sau praf, in urma serviciului de instalare aer conditionat.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

E posibil sa cumparati un aparat de aer conditionat, iar acesta sa nu fie insotit si de serviciul de instalare. Unele firme il ofera, altele nu il ofera, asa ca uneori e cazul sa cautati un instalator aer conditionat care sa va ajute cu acest serviciu. Puteti face o porgramare telefonica oricand doriti, iar noi va garantam faptul ca nu veti avea de asteptat si veti beneficia de aer conditionat in locuinta dvs. in cel mai scurt timp de la programarea facuta.

Intregul cost al serviciului de instalare aer conditionat este inclus in pretul pe care vi-l comunicam inca de la inceput, dupa ce evaluam situatia de la fata locului. Avem toate autorizatiile necesare pentru a putea oferi acest serviciu la cea mai buna calitate, suntem pregatiti pentru orice tip de interventie si ne putem deplasa oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. In plus, executam orice mica reparatie sau ajustare la apartele dvs. fara a solicita plata unui alt tarif.

Oferim montaj aer conditionat si service aer conditionat in orice tip de incapere, pentru orice configuratie si traseu al circuitului. Indiferent daca aparatul dvs. este dotata cu kit de instalare sau nu, noi rezolvam, orice problema, deoarece avem in dotare absolut tot ceea ce este necesar. Tot ceea ce face este insotit de factura si garantie pentru lucrarile executate, astfel incat dvs. sa nu pierdeti garantia din partea producatorului.

0786 457 438