Sfaturi informatii Montaj aer conditionat

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Ținând cont de faptul ca activam în domeniu de peste 12 ani, dorim a ne rezerva dreptul de a veni la dumneavoastră cu următoarele sugestii(în prisma faptului ca nenumărați clienți ne-au prezentat aceste probleme) :

  • NU mai colaborați cu firme fantomă sau persoane neautorizate în domeniu;
  • pentru a economisi 50-100 de lei, cedați și oferiți încredere oricărei persoane care pretinde experienta și calitate;
  • problemele cu care s-au confruntat zeci de clienți care au apelat la noi? Ei bine, de la probleme tehnice(scurgeri în casa, calitate proasta a consolelor unității externe, fapt care a generat desprinderea sa de pe poziție, instalare neadecvata având ca repercursiuni pierderile de freon sau chiar defecțiunea echipamentului de climatizare), pana la probleme de natura estetica.
  • partea cea mai rea din aceste situații vine în momentul în care întâmpinați probleme menționate mai sus și nu are cine sa le rezolve deoarece instalatorii „pricepuți” sunt de negăsit;
  • de ce sa colaborati cu o firma autorizata? Ei bine, instalatorii dețin experienta în domeniu, ceea ce înseamnă profesionalism. O firma autorizata reprezinta atât seriozitate cât și siguranță, nu numai a unei instalări corecte, dar și garanția ca cineva își va asuma răspunderea pentru lucrarea efectuata și apariția unor posibile defecțiuni.
  • de ce firmele autorizate încasează mai scump? Ei bine pentru ca își dau tot interesul în ceea ce fac, aleg calitatea materialelor în vederea efectuării unui montaj corespunzător, materialele se scumpesc de la an la an și un lucru foarte important, lucram într-un cadru legal, plătim taxe la stat, nu ne permitem greșeli și dacă vreodată se întâmplă, știm sa răspundem de ele și sa ne dam tot interesul în a le rezolva, astfel încât clienții noștri sa fie deplin satisfăcuți și sa apeleze la noi ori de câte ori au nevoie.

MARE ATENȚIE!!! TOATE ECHIPAMENTELE DE CLIMATIZARE ACHIZIȚIONATE NOI DIN MAGAZIN VIN ÎN DOTARE CU FREON!! NU VA LĂSAȚI PĂCĂLIȚI SA PLĂTIȚI INUTIL CEVA CE NU ESTE NECESAR!

Instalarea corecta a aerului conditionat este cruciala pentru o functionare impecabila a acestui aparat. Curiozitatea publicului creste in acest sens cu atat mai mult cu cat acestia observa ca multe dintre defectiunile acestuia pot fi cauzate de o instalatie defectuoasa. Amplasarea unitatii in interiorul locuintei este de asemenea una dintre preocuparile clientilor nostri, motiv pentru care am decis sa clarificam cele mai importante aspecte legate de montajul si locul ideal al acesteia.

Instalarea unui aparat de aer condiționat presupune efectuarea unor operatiuni standard, adaptate la nevoile clientilor si la posibilitatile pe care locuinta le ofera. Asadar, persoanele interesate de achizitionarea unui aparat de aer conditionat vor trebui sa stie ca acesta este format din doua unitati: una interioara si una exterioara. Acestea sunt conectate printr-un traseu frigorific vidat in prealabil.Persoanele specializate in montajul aparatelor de aer conditionat pot oferi sfaturi despre utilizarea corecta si intretinerea aparatului, atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara. Echipa noastra de profesionisti are posibilitatea de a-si indruma clientii datorita experientei vaste din acest domeniu, precum si datorita aparaturii si a uneltelor moderne pe care le utilizeaza.

Diagnosticarea si verificarea periodica trebuie obligatoriu să includă verificarea presiunilor sistemului de racire. Spălarea si curatarea condensatorului, testarea amperajului al compresorului, gresarea motoarelor ventilatorului, verificarea partilor mobile, constatarea eventualelor defecte.Fără verificarea si intretinerea periodică a intalatiei de racire si incalzire, acesta pierde aproximativ 20% din eficienta.Aceste lucruri ne invata că toate costurile de revizie aer conditionat sunt recuperate destul de repede, iar economiile dvs. lunare la factura electrica va fi una considerabila. Alergenii sunt periculosi, ei ajungand in organism prin inhalare – respiratie, produc alergii, rinite, astm,etc…majorand sensibilitatea organismului de a se apara. De aici avem si explicatia de ce tusim, stranutam, racim foarte des.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Sfaturi utile pentru alegerea unui aparat de aer conditionat si montaj

Alegeti branduri consacrate, unde va puteti baza ca aveti cui sa cereti piese de schimb sau cine sa va ajute cu interventie in service.

O investitie mica la inceput poate reprezenta un cost mai mare pe termen lung, mai ales daca vi se strica aparatul peste 2 ani si nu are cine sa il repare.

Ce veti face, veti fi nevoiti sa mai luati unul ➡ investitie dubla + stres.

Luati intotdeauna aparatul de aer conditionat impreuna cu montaj de la aceeasi companie! Va veti scuti de multe batai de cap in privinta garantiei.

Nu montati cu persoane suspicioase (care nu emit factura) si nu va zgarciti la costul de montaj. Un montaj de 200 de lei va implica probleme. Un montaj dureaza cel putin cateva ore, implica echipamente care costa, cum are fi carota cu care se gaureste peretele exterior sau pompa de vidat. Pe langa cele cateva ore de montaj, instalatorul mai pierde aprox 30 min – 1h dus si inca una intors catre casa voastra, iar timpul si benzina lui costa. Costurile de montaj ar fi undeva in jurul sumei 400-600-800 sau chiar peste 1000 lei în functie de complexitate, atunci cand vorbim de o companie care emite factura si are certificarile necesare pentru lucrul cu freonul. Montatorii de aer conditionat conform legislatiei au nevoie de certificari pentru lucrul cu agentii frigorifici (si astea sunt niste cursuri care costa).

Agentii frigorifici sunt substante periculoase reglementate prin lege si au un impact major asupra mediului. NICIODATA nu se elibereaza agentul frigorific in atmosfera, acesta se colecteaza si recicleaza. Fiti atenti atunci cand inlocuiti o unitate veche cu una noua ce se intampla cu agentul frigorific.

Nu astepta temperaturile din termometre sa te faca sa achizitionezi un aparat de aer conditionat. In timpul verii poti sa astepti peste 2-3 saptamani ca sa iti montezi un aparat de aer conditionat. In plus cu cat cererea va fi mai mare, cu atat preturile vor creste. Firmele serioase din acest domeniu nu-si inchid activitatea dupa ce vara a trecut, asa ca vaneaza ofertele din timp.

0786 457 438