Informatii despre serviciile noastre

Cumperi aparatul de aer conditionat si/sau serviciul pentru instalarea acestuia si primesti pe mail, un link cu talonul de instalare personalizat.

Instalare aer conditionat

Va oferim cel mai bun serviciu de instalare aer conditionat din Bucuresti. Daca veti apela la noi, va veti putea convinge ca serviciul speializat pe care vi-l oferim asigura cel mai bun standard de calitate si va garanteaza cel mai bun raport calitate-pret. Colaboram la fel de bine cu clienti mici si mari, cu persoane individuale sau cu companii in care e nevoie de numeroase interventii, atat de instalare, car si de reparatii aer conditionat.

Noi va puteam asigura ca va oferim cu cea mai mare promptitudine serviciul de instalare aer conditionat. Astfel, va veti putea bucura de confortul oferit de acesta in timpul sezonului torid, atunci cand e greu de rezistat in fata temperaturilor caniculare. Nu lasati vremea sa va ia prin surprindere si apelati acum la noi pentru a avea aparatul de aer conditionat in functiune in cel mai scurt timp posibil!

Montaj aer conditionat

Clima e din ce in ce mai greu de suportat, temperaturile trec de la o extrema la alta. Planeta pare ca suporta tot mai greu poluarea oamenilor si ne loveste de multe ori cu tarie. Una dintre „pedepsele” naturii ce trebuie infruntate de oameni este temperatura extrema. Cu greu mai putem spune ca exista locuinte fara aer conditionat. Oamenii apeleaza in numar mare la noi pentru montaj aer conditionat, in special atunci cand vine vara.

Sfatul nostru este sa va ingrijiti din timp de aceasta problema si sa actionati proactiv, nu atunci cand vine canicula. Cereti de la noi serviciul de montaj aer conditionat si nu veti fi surprins niciodata de vreme caniculara sau de frig, caci aparatele de aer conditionat pot fi folosite si pentru incalzirea locuintei dvs. E timpul sa va protejati de disconfortul simtit in timpul verii, atunci cand temperatura nu mai poate fi suportata nici macar in interiorul locuintei. Instalati-va un aparat de aer conditionat si veti simti imediat diferenta!

Aer conditionat cu montaj inclus

Daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat cu montaj inclus, la noi gasiti o oferta bogata de aparate de aer conditionat. E foarte important ca, atunci cand faceti o astfel de achizitie, sa va puteti bucura de confortul asigurat de acest aparat in cel mai scurt timp. Insa, in special cand vine vara, firmele care monteaza aparate de aer conditionat sunt foarte greu de gasit. Programul lor e foarte incarcat, clientii sunt numerosi, iar comenzile vin in numar extrem de mare.

Noi va oferim posibilitatea de a comanda un aparat de aer conditionat cu montaj inclus, iar astfel nu veti fi nevoit sa asteptati instalarea lui. Aducem aparatul la adresa dvs., il montam, il testam riguros si ne asiguram ca el ofera cea mai buna performanta. Lucram cu profesionalism si dedicare pentru toti clientii nostri, fie ca ei sunt din Bucuretsi, fie din imprejurimi.

Service aer conditionat

Noi suntem, mereu aproape de dvs. atunci cand aveti nevoie de service aer conditionat. Echipa noastra de profesionisti tineri, dinamici si seriosi va sta la dispozitie pentru orice fel de problema ati putea avea cu aparatul dvs. de aer conditionat. Ne ocupam de gama completa de servicii pentru aer conditionat, inclusiv depanarea unor urgente, remedierea problemelor majore si inlocuirea unor componente ale aparatului si ale unitatii exterioare.

Asiguram cu promptitudine maxima serviciul de service aer conditionat in orice sector din Bucuresti, fara niciun cost suplimentar, chiar daca locuiti in judetul Ilfov sau la marginea Bucurestiului. In plus, va oferim toate sfaturile de care aveti nevoie pentru o buna intretinere a aparatului de aer conditionat pe care il aveti instalat in locuinta. Comercializam si aparate de aer conditionat de calitate, acestea fiind livrate cu montaj inclus din partea noastra.

Serviciul de instalare fara KIT inclus, durata instalare 3-4 zile lucratoare, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 - 12000 BTU
tanar instalator montează un aparat de aer condiționat acasă la domiciliul clientului

Reparatii aer conditionat

Efectuam reparatii aer conditionat la domiciliul clientului, iar atunci cand e nevoie de inlocuirea unor componente. avem tot ce ne trebuie pentru a finaliza totul la timp. De asemenea, reparam orice tip de instalatie frigorifica din firma sau locuinta dvs., echipa noastra de experti putand interveni imediat pentru orice defectiune existenta. Remediem la fel de usor defectiune la sistemul de circulare a agentului frigorific, precum si defectiunile electrice sau mecanice.

Pentru ca functionarea unui aparat de aer conditionat depinde mult de modul in care este intretinut, noi va oferim inclusiv sfaturi pentru o buna ingrijire si mentenanta a aparatului dvs. de aer conditionat. Actionam la fel de eficient si atunci cand doriti sa repozitionati aparatul, in cazul in care doriti sa inlocuiti unele accesorii sau sa efectuati orice alt tip de reparatii aer conditionat. Nu conteaza care este modelul aparatului sau producatorul lui, noi ii vom reda functionalitatea deplina in cel mai scurt timp.

Revizie aer conditionat

Va oferim un pachet complet de revizie aer conditionat la un pret convenabil pentru dvs. Asiguram curatarea filtrelor aparatului si igienizarea vaporizatorului acestuia. Pachetul de revizie aer conditionat include, de asemenea, si curatarea turbinei, verificarea starii tuturor conexiunilor electrice, verificarea traseului frigorific si remedierea problemelor existente, precum si verificarea drenajului condensului.

Daca nu sunteti sigur ce problema are aparatul de aer conditionat, ne puteti suna, iar noi vom ajunge la dvs. imediat. Nu interveniti asupra aparatului sau instalatiei, deoarece puteti sa va puneti in pericol. Pentru clientii ce au comenzi mai mari, oferim un pachet avantajos de mentenanta si revizie aer conditionat pe baza de contract. Optand pentru aceasta solutie, veti beneficia de un pret mai bun, iar noi vom asigura serviciul in mod regulat.

Curatare aer conditionat

Oferim tuturor clientilor nostri serviciul de curatare aer conditionat. Atunci cand ne apucam de lucru, efectuam, in primul rand, curatarea filtrelor unitatii interioare a aparatului dvs. Astfel, sunt eliminati toti alergenii, prin aplicarea unor solutii speciale sau chiar prin inlocuirea filtrelor, in cazul in care ele sunt vechi si deteriorate. Daca folositi aparatul si in timpul iernii, pentru incalzire, noi recomandam efectuarea curatarii o data la sase luni.

Curatarea aparatului la timp va fereste si de un consum exagerat de energie, caci blocarea filtrelor cu praf, particule sau alti aleregeni inseamna o performanta scazuta a aparatului. Pe langa curatarea filtrelor, noi efectuam si o curatare a bateriei evaporatorului, precum si o testare riguroasa a celorlalte componente implicate in buna functionare a unui aparat. Operatiunea de curatare aer conditionat prelungeste durata de viata a intregului echipament.

Igienizare aer conditionat

Daca doriti sa intretineti un aparat de aer conditionat la cele mai bune standarde calitative, va asteptam sa ne sunati si va vom interveni numaidecat pentru remedierea disconfortului dvs. cauzat de functionarea defectuoasa a aparatului de aer conditionat. Atunci cand simtiti un miros neplacut in incapere, iar acesta persista cateva zile, e clar ca aveti nevoie de serviciul de igienizare aer conditionat.

Atunci cand aparatul are astfel de probleme, e nevoie de o interventia rapida, deoarece el poate dezvolta mucegai in interior. Igienizarea nu trebuie facuta de personal nepregatit, caci intreaga operatiune presupune utilizarea unor apaarte speciale, a unor solutii profesionale si, pe langa acest aspect, presupune efectuarea unor teste pe care numai expertii stiu cum sa le faca. Va asteptam sa ne sunati pentru a face o programare si vom veni la adresa indicata in ziua si ora agreata de dvs. pentru a va asigura serviciul de igienizare aer conditionat.

Verificare aer conditionat

Dupa instalarea unui aparat de aer conditionat, noi oferim tuturor clientilor si sfaturi pentru o buna intretinere a echipamentului respectiv. Durata lui de viata este influentata de modul in care este intretinut. Nu trebuie sa amanati operatiunea de verificare aer conditionat, caci o astfel de investitie mica in costul verificarii va va rasplati pe termen lung. E bine sa evitati defectiunile majore ala aparatului, caci ele va vor costa foarte multi bani, daca nu chiar inlocuirea intregii instalatii.

Serviciul nostru de verificare aer conditionat acopera intreaga gama de aparate de acest tip, inclusiv unele de tip split, caseta, duct, sistem VRF sau multi-split. La fiecare serviciu asigurat de noi (inclusiv pentru verificare aer conditionat) beneficiati de garantie legala, iar costul interventiilor este comuniucat de la inceput fiecarui client, suma fiind platita pe baza unei facturi.

In cadrul verificarii, constatam performantele compresorului si ale ventilatoarelor, completam cu freon atunci cand este cazul si curatam toate filtrele aparatului cu solutii speciale. Diagnosticam rapid orice problema poate avea aparatul dvs. de aer conditionat si asiguram orice tip de consumabile sau piese necesare in caz de reparatie.

0786 457 438